Surflessen in Frankrijk en hoe dat je kan helpen je surfvaardigheden te verbeteren. We schreven een uitgebreid artikel over de surfcondities in Frankrijk en waar je de lessen kan nemen.

Hieronder de samenvatting.

Direct naar het artikel? Check: Surflessen in Frankrijk.

Of je nu een beginner of een pro bent, je wilt leren surfen in Frankrijk. Het is een van de beste landen in Europa, en het is ook de plek waar het beste surfen ter wereld plaatsvindt.

In het artikel ontdek je:

  • Dat de beste plek om te beginnen met een instructeur is via een surfschool. We geven je dan ook diverse tips voor surfscholen.

We behandelen vervolgens Hossegor, Biarritz met 2 spots en de omgeving van Bordeaux met onder andere Carcans en Lacanau, omdat dit de gebieden zijn waar de beste spots liggen en er een groot aanbod aan surfscholen is.

Zoek je een surfschool in Bretagne? Check dan ons artikel met 4 gouden tips voor surfscholen in Bretagne.

Vorig artikelSurfschool in Bretagne? Ontdek 4 gouden tips.
Volgend artikelGolfsurfen tijdens onweer gevaarlijk?
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.