Professionele surf wedstrijden zijn EINDELIJK terug. Het is een lang jaar geweest zonder competitief entertainment. Buiten onze lokale NK’s en BK’s hebben we niet veel heats kunnen volgen.

De WSL app staat ondertussen terug op het beginscherm van onze telefoons om de Billabong Pipe Masters te kunnen volgen die 8 december begint. Wie WSL CT zegt, zegt WSL Fantasy teams!

Voor wie het concept van Fantasy surfing niet kent: Je maakt via de WSL app voor elk evenement een selectie van surfers van wie jij denkt het meeste kans hebben om de wedstrijd te winnen. Uit de lijst van vorig seizoen (2019), mag je van de top 7, 2 surfers kiezen, uit de 12 volgende mag je er 4 kiezen en uit de 7 laatste ook 2.

Het lijkt allemaal simpel maar in professionele surfwedstrijden op het hoogste niveau kan iedereen van de top 32 winnen.

Boardshortz heeft een speciale WSL fantasy groep opgericht om een onderlinge competitie te houden. Diegene wiens team de hoogste score haalt in de wedstrijd, wint. Wie op het einde van dit wedstrijdseizoen de nummer 1 plaats kan behalen over de 11 wedstrijden ontvangt van ons een speciale prijs! Niets te verliezen dus!

Meld je aan in onze groep (BoardshortzNL) via onderstaande link! Het wachtwoord: BoardshortzNL

>> Naar de WSL Fantasy groep

success!

Foto: Surfingworld.com.au