Sinds een paar maanden gebruiken we de Cargo Hauler van Eagle Creek. En het blijkt een hele fijne tas te zijn. Goed voor korte trips. En als tas die je bij een surfsessie mee kunt nemen.

Over Eagle Creek

Eagle Creek is in 1975 opgericht in Zuid-Californië. Ze maken sindsdien al tassen. En vooral gericht op avonturiers.  Het merk wil mensen inspireren om nieuwsgierig te zijn en de moed te hebben om nieuwe dingen te ontdekken. Niet voor niets zie je deze tassen ook te koop bij onder andere Bever. En niet voor niets zijn we heel blij met deze tas.

Cargo Hauler van Eagle Creek

Zelf gebruiken we dus de Cargo Hauler. Een tas die verkrijgbaar is in 40, 60, 90, 110 en 130 liter. De 110 en 130 liter tassen hebben ook wieltjes.

eagle creek cargo hauler

Wij hadden de 40 liter variant. Wat daar fijn aan is, is dat je ‘m ook als handbagage in het vliegtuig mee kan nemen.

En wat zeker voor surfers fijn is, is dat de Eagle Creek Cargo Hauler wel tegen een stootje kan en geschikt is voor alle weertypes. Want regen is geen probleem.

Naast de waterdichtheid en de sterkte van de stof, heeft de tas allerlei extra voordelen ten opzichte van een gemiddelde sporttas. In ieder geval 2 voordelen waar we blij mee zijn:

  • Er zijn vakken waardoor je je spullen super handig kan sorteren.

En 2; je kan de tas ook op je rug dragen. Wat vrij comfortabel is.

eagle creek rugtas

Tas voor bij je surfessie

Ook tijdens deze sessie kwam de Cargo Hauler perfect van pas.

 

Overige informatie over deze reistas

  • Alle modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren Jet Black, Arctic Blue, Earth Red, Cali Hiero en Golden State.
  • Op elke tas van Eagle Creek zit de No Matter What™-garantie: wat er ook gebeurt, de duffel wordt gratis gerepareerd of vervangen.
  • Qua afmetingen voldoet de tas exact aan de handbagagevoorschriften van bijna alle vliegmaatschappijen. Het is dus de ideale handbagagetas voor stedentrips en korte reizen.

 

RECENSIES OVERZICHT
Review Eagle Creek Cargo Hauler
Vorig artikelSurf skateboard. Waarom zou iedere surfer dit board moeten hebben?
Volgend artikelLongboard skateboard Decathlon Review
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.
eagle-creek-cargo-haulerDit is een tas die waarschijnlijk je hele leven meegaat. En superhandig is voor city-, dag- en weekendtrips. Als we dan heel kritisch zijn, dan had het netje middenin de tas wel vaster kunnen zitten. Maar pfff, so be it.