Veel surfers willen wel yoga doen, maar weten niet hoe. Herkenbaar?

Voor surfers is Yoga erg handig, omdat het onder andere helpt je pijn in je armen en schouders te verminderen of de druk op je onderrug te beperken. En overall helpt het je flexibeler te zijn. Dus lekkerder te surfen.

Hieronder vind je 2 video’s. Doe deze 3 keer per week en je gaat soepeler en beter surfen. De verzuring in je armen wordt bijvoorbeeld minder. En je flexibiliteit gaat omhoog.

Wat belangrijk is, is dat je het gewoon rustig aan op gaat bouwen.

In de video’s kom je ook oefeningen tegen voor gevorderden. Die hoef je niet gelijk te doen. Dat komt wel. Maar ze geven je wel een idee waar je naartoe kunt groeien. Eerst maar bij het begin beginnen.

Yoga en surf Video 1

Yoga en surf video 2

 

 

 

Vorig artikel7 redenen waarom surfen en Yoga de ideale combi is
Volgend artikelEcologische surf- of stranddag? 4 gemakkelijke tips
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.